Thursday, May 13, 2010

Kuinka monta kertaa pitää kysyä oheisia asioita saamatta vastausta arvon demlajuristit jotka olette sitoutuneet kuolleen CCCP-järjestelmän ylläpitoon?

Kuinka monta kertaa pitää kysyä oheisia asioita saamatta vastausta arvon demlajuristit jotka olette sitoutuneet kuolleen Sovjet- ja neuvostoihanuutta palvovan oikeusmurhajärjestelmän ylläpitoon?

----------------------------------

Miksi Suomessa ei taata suomalaisten henkeä vierasperäisten laittomia uhkailuja ymv:a selkeitä rikollisia tekoja vastaan?

Lienee poliisilla, syyttäjillä ja tuomareilla piip-tahojen kusta päässään, kun etninen värinä RL:n vastaisina tekoina mm. väärinä ilmiantoina, laittomina uhkailuina ymv:na nauttii käräjäoikeuksien, hovioikeuksien ja ns. korkeimman oikeuden suojelusta, vaikka tosiasiat ovat karua katsottavaa ja kuultavaa

Seppo Lehto maahanmuutto- ja islamkriitikko

PS: Ole sinäkin! ??? .. ja miksi et olisi vai oletko mieluummin kommari- ja islamistikonna?

Tutustu Muutos 2011 nettisivuihin ja ota yhteyttä, jollei omalla paikkakunnallsi ko. Muutos-solua niin perusta sellainen ;)

http://muutos2011.fi/ Muutos asuu sinussa minussa, toivottavasti myös lainsäädännössäkin kohta

Ilahduta tuttaviasi isänmaallisilla lauluilla oheiseen tapaan

http://www.youtube.com/watch?v=BmZwXqbB3D8&feature=related


-----------------------------------------------------------
Neekeripigmentti ei takaa edes lähellekään "Tietä, Totuutta ja Elämää". Monasti on kyse puhtaista "vääristä ilmiannoista ja perättömistä RL:n vastaisesta toiminnasta

http://neekeripigmentti.blogspot.com/

-----------------------------------------------------------------------------------------
Me tiedämme ketkä ovat kansakuntamme kihomatoja Suomineidon ja oikeuslaitoksemme perusoikeuksien sortamisessa

Yleinen etu ei ole vaatinut laittomien uhkailujen tekijää vastuuseen vääristä ilmiannoistaan kun taustansa on "norsunluurannikkolainen" Sylvain Kipre.

Asiasta tarkemmin http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com blogista. Asia on nyt EIT:n tutkittavana Laittomien uhkailujen osalta.

Mutta jos joku murhamies saa lättyynsä ja paskaa niskaansa niin apulaisvaltakunnansyyttäjä jorma kalskeellakin on kakit housussa yhdenvertaisuudesta?


Uutislähde: http://www.ess.fi/?article=280488
----------------------

Entinen NBK-pomo pahoinpidettiin ja tahrittiin ulosteella

Nuoli 10:05 - 30. huhtikuuta 2010 - (Päivitetty klo 12:48)

Poliisin on tutkittava tapaus, jossa tunnettu elinkautisvanki sai ruhjeita ja ulostetta päälleen Riihimäen vankilassa viime kesänä 2009.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on määrännyt esitutkinnan jatkamisesta. Kanta-Hämeen kihlakunnansyyttäjä oli keskeyttänyt tutkinnan siksi, että selvyyden saaminen tapahtumien kulusta vaikuttaa epätodennäköiseltä.
Epäillyn rikoksen uhri on rikollisena pidetyn Natural Born Killersin entinen johtaja Lauri Johansson. Johansson ja epäilty pahoinpitelijä olivat kahdestaan vankilan varmuusosaston keittiössä. Vartijan tullessa paikalle Johanssonin korvasta vuosi verta, kasvoissa oli ruhjeita ja päällä ulostetta.
Tapauksen selvittämistä vaikeuttaa se, että sen enempää uhri kuin epäiltykään eivät halua puhua välikohtauksesta.
Kalskeen mukaan rikosten estämisen kannalta olennaisia eivät ole vain rangaistukset vaan myös se, että järjestelmä toimii yleisen oikeustajun suuntaisesti. Yleinen etu vaatii esitutkintaa, vaikkei selvyyttä tulisikaan.
--------------------------------------

http://kihomatoja-oikeuslaitoksessa.blogspot.com/

----------------------------------

http://maahanmuuttovastaisuudesta.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------